» Året 2013 part 1

2013 har varit ett superbra bra år på Starstable. Jag har lärt känna mycket folk i många olika klubbar, deltagit i mycket tävlingar och haft riktigt kul!
 
Januari var en lite småseg månad. Jag lämnade Northern Mountain Legacy och gick med i klubben Diamond Bubbles Company i början av månaden och lärde känna jättemånga ur klubben. Den klubben skulle ändra mycket senare under året men det visste jag förstås inte då.. Jag och Alli hade en frisyrtävling ett tag också så jag sprang runt med orange rastaflätor och hon i orange hästsvansar, riktigt fula var vi hahah :D
   Kort sammanfattat var Januari en månad fylld med mycket skratt, Moorlandchampionat, druidträningar, stjärnletning, Café Pinta och buggar.
 
 
Februari var inte så olik Januari. Enda skillnaden är typ att jag alltid grupptävlade och stannade uppe skitsent varenda helg med mina kompisar hahah!
 
 
Under halva Mars hade jag grafikfel :(( det kom i en uppdatering och var typ helt omöjligt att få bort men tack vare den uppfinningsrika Alli fick jag bort det efter ett tag!
   Jag köpte Moonbelle, älskhatade Gyllenåsarnas championat, var med på en massa event och fick upp ögonen för att dressyr faktiskt kan vara roligt, tränade röven av mig tillsammans med DBC's lag till Fett Stafett och lite annat smått och gott!


 
April var hästfunktionens månad. Hästfunktionen kom officiellt till Starstable 10 april 2012, men jag och ett par andra på svenska servern fick bli testryttare nån dag innan! Minns det som om det vore igår :D man vågade knappt rida nånstans när man red på en ny häst, minns att jag såg en testryttare bromsa in vid brevlådan på Vingården och 5 sekunder efter kom det en hel klunga på typ 20-30 pers och ställde sig i henne hahah..
   Andra grejer som hände i April var väl att man kunde färga sin häst i olika färger som första april-skämt, att jag och Alli tillbringade 50% av månaden på Dark Cores högkvarter och att vi lämnade Diamond Bubbles Company i slutet av månaden för att skapa klubben Moon Warriors tillsammans.
 
 
Maj var en helt okej månad. Jag och Alli hamnade i bråk med de flesta gamla vännerna jag fått från DBC, så vi satsade helt på MW istället vilket funkade bra till en början. Redan innan vi skapade klubben hade vi 8 personer i kö och på en dag hade det ökat till ungefär 70st.. vi blev lite stressade så direkt när vi var klara med klubbens blogg, reglerna, titlarna osv öppnade vi portarna till Moon Warriors och folk fick gå med.. sjukt stressigt var det, men kul! Vi hade event nästan varje dag vilket gjorde oss rätt trötta och det var mest fans som gick med för att vara med mig och Alli istället för att anstränga sig att lära känna andra och bli en del av gemenskapen så vi bestämde oss för att skriva på klubbens blogg om det. Inlägget finns att läsa på moonwarriors.blogg.se om ni är intresserade :)
 
 
I Juni började jag få tillbaka lite vänner från DBC som jag bråkat med innan. MW rullade även på helt okej, medlemmarna skärpte sig lite och vi hade riktigt roligt i klubben. Hade även någon period där jag bara var med Tai, vi dygnade typ varannan dag och sen käkade jag nudlar och frös hela tiden.. doften av nudlar får mig fortfarande att tänka på det hahahah x)
 
 


Tindra Silverheart
01 December, 2013 - 12:00 / BLOGG: http://tinnisostars.bloggo.nu

OJ JAG VISSTE INTE ATT JA HADE ROSA HÅR FÖRUT USCH :( (ja va den som skrek om broccoli ;3)

Tai
21 December, 2013 - 12:00 / BLOGG: http://blippblopp.weebly.com

Haha, saknar dem där stunderna, ska sjunga för dig igen nån gång Snusis, du älskade då jag sjöng för dig <3

Svar: ahhahaha ånej :(
Lucy Westlake


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: