» Året 2013 part 2

2013 har varit ett superbra bra år på Starstable. Jag har lärt känna mycket folk i många olika klubbar, deltagit i mycket tävlingar och haft riktigt kul!
 
Under Juli upplöstes Moon Warriors. Har inte så mycket mer att säga om den månaden, alla dagar smälte ihop typ haha, brukar bli så när man är ledig..
 
 
I Augusti hände det mycket däremot! Jag gick med i DBC igen, det var kullåknings-VM, storleksbuggen fanns och sist men inte minst: jag fyllde år :D 
 
 
I September gick jag ur Diamond Bubbles Company och gick med i Water Roses och alla började bli riktigt otåliga i väntan på Skördebygden x)
 
 
Blandar typ alltid ihop September, Oktober och November men ja.. I Oktober fyllde iallafall Starstable 2 år, det var Halloween och Skördebygden öppnade! Tyckte det var jättefint där så flyttade dit direkt :)
 
 
Under November slutade jag nästan spela Starstable helt, dock hade jag gått med i klubben Rainbow Dragons ett par veckor tidigare och de hjälpte mig att få tillbaka min SSO-lust. I dagsläget spelar jag inte lika mycket som förut men jag är ändå online varje dag där jag levlar, gör dagliga uppdrag, umgås med klubben, är på event och annat.
 
 
Just nu är det December och det har varit en underbar månad. Långa nätter med personerna man gillar bäst, roliga klubbevent och mycket tävlingar.. me gusta ;) haha
   Inför nästa år har jag faktiskt inga nyårslöften. Vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig av det nya året men jag har iallafall bestämt mig för att inte ta så hårt på svek och när vänner lämnar en och fokusera på bra saker istället, det lär jag behöva eftersom jag är lite pessimistisk :D gott nytt år på er iallafall! ♥
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: