» Vad ska man säga liksom

Ojdå, råkade glömma bort att jag äger en blogg.. eller något.
På sistone har uppdateringen varit lite sisådär, mest på grund av att jag haft fullt upp med klubben, levling och läxor. Då jag prioriterar läxorna först, sedan klubben, sedan levlingen och sist bloggen har jag knappt hunnit uppdatera något i veckan. Men, jag ska inte ljuga.. det har blivit sjukt tråkigt att uppdatera bloggen när man inte har något att skriva om. Jag har bloggat till och från sedan september 2012 och nu börjar bloggideérna ta slut helt enkelt, man kan ju inte sitta och skriva om klubben hela tiden liksom. Trots att det gör ont har jag beslutat mig för att lägga ner westlake.blogg.se, och denna gång befarar jag att det blir föralltid. De senaste 5(?) månaderna har jag haft bloggpaus efter bloggpaus och jag känner att det inte är så snällt mot er bloggläsare som måste följa alla mina humörsvängningar så nu har jag bestämt mig för att nu är det slut på allt. 17 maj 2014, alltså om prick en månad, kommer jag lösenordsskydda denna blogg och förhoppningsvis aldrig mer öppna den mer. Det kanske kommer lite hastigt för er men jag har funderat över detta en längre tid och jag har kommit fram till att det är det bästa jag kan göra i denna situationen.
 
Om ni vill nå mig kan ni..
lägga till mig på Skype, där jag heter isabell713
skriva brev till mig på Star Stable
följa mig på Instagram, där jag heter @lucywestlake

Tack för att ni har stannat såpass länge och för att ni orkat läsa trots att jag hoppat fram och tillbaka mellan bloggpaus och 5 inlägg per dag. ♥
 
 

» ~

 

» 14 down, 1 to go

Nu har jag nästan alla mina hästar i level 15 igen. Det känns underbart! :D
Igår gick Firren upp i level 15 (lite oväntat faktiskt, trodde hans XP-mätare skulle stanna 0,1 mm innan level 15 faktiskt) så nu är det Rhaegals tur att levlas. Det bör ta ca 6-7 dagar och det innebär att jag är HELT klar med levlingen på lördag eller söndag.. wow. 
 
HUR MÅNGA HÄSTAR HAR DU I LEVEL 15?