» Aprilhästarna

Som aprilskämt förra året hade spelskaparna satt ut en kanin vid Ydris och Narren på Nilmers högland. När man klickade på den blev ens häst en annan färg - grönrosa eller gulblå. Man kunde även få olika manfärger till hästarna såsom rosa, turkos och en lite mörkare blå.
 
Bilder från förra året
 
Detta året placerades kaniner ut lite överallt. Själv hittade jag dock bara en eftersom jag inte spelade så mycket den dagen men det räckte alldeles utmärkt för mig :D
 
 
Mona förvandlades till en magnifik rymdhäst med matchande blå man och svans som, enligt mig, var superfin! Pälsen var väldigt detaljerad och hade många olika nyanser vilket förra årets hästar inte hade.
 
 
Hann tyvärr bara testa galaxfärgen eftersom jag var tvungen att levla och för att jag skulle iväg irl senare på kvällen, men eftersom alla andra Starstable-bloggare har varit flitiga och fotat i princip alla hästfärger tog jag mig friheten att låna en bild av Lily Rainstorm där man kan se de flesta av hästfärgerna :D

 
När jag levlade fick jag även syn på en frieser som gått och blivit rosa! Aprilskämtet var endast tänkt för starthästarna men det funkade tydligen på ponnys, friesrarna och andalusierna också haha. Man kunde dock inte se det själv. Gillade ni de nya aprilfärgerna på hästarna?
 


Jas
05 April, 2014 - 11:47 / BLOGG: http://starstableoffline.blogg.se

det gick på araberna också ;D

Alva Moonfall
05 April, 2014 - 11:47 / BLOGG: http://napulii.blogg.se

Jo, den där med rymdtextur var ju helt underbar.. *-* Ville knappt ha tillbaka Nates originalfärg eh x))

Sanna Kittenstar
05 April, 2014 - 11:47 / BLOGG: http://SannaKittenstar.bloggplatsen.se

Hur gjorde man det.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: