» Första veckan i LKG

Nu har det gått lite mer än en vecka sedan jag lämnade Rainbow Dragons och skapade min egna klubb, Laughing Knights Guild.
 
 
Den första veckan har gått superbra faktiskt! Trots lite tjafs under en aktivitet och att några kände sig lite utanför pga det känner jag att vi rör oss framåt, sakta men säkert. Det är även lite problem med jämställdheten i klubben men det rör sig också framåt mer och mer för varje dag. Jag gillar verkligen alla medlemmar, de är supertrevliga och vi har haft riktigt roligt tillsammans under veckan! Denna vecka har vi påskvecka lite blandat med vanlig vecka eftersom vissa ville hålla icke-påskrelaterade event. På lördag kommer vi ha äggletning där medlemmarna kommer få kämpa järnet i Skördebygden med att hitta äggen som innehåller fina priser. Vi kommer även hjälpa 2 andra klubbar på deras event och i framtiden kommer vi troligtvis ha event med Shady Pearls som ägs av Amanda Lightfield, Lily Rainstorm och Jenny Goldbridge varje eller varannan vecka :) Superbra helt enkelt! :D
 
Om du vill läsa mer om själva klubben kan du klicka HÄR
 
 


izabella Darknight
14 April, 2014 - 16:26

Verkar vara en väldigt rolig klubb! skulle gärna vilja bli medlem men förstår om det är kö eller fullt :)

Svar: Det är fullt och det står 40st i kö just nu! :)
Lucy Westlake

izabella Darknight
14 April, 2014 - 16:26

Oki men sätt mej gärna på listan skulle bli jätte glad då <3

Paula Goldforest
15 April, 2014 - 16:26 / BLOGG: http://ssobase.weebly.com

Hej Lucy! Nu har jag skapat ett hjälpcenter för alla på starstable online! Själva bloggen som man ska logga in på är http://ssobase.weebly.com och lösenorden kommer vara öppet! Där kommer man kunna klistra in sina t.ex egna stjärnkartor och kanske fiskekartor, sen kommer man kunna fråga frågor och svara på frågor. Hoppas nu att du kan sprida/länka denna bas så kan alla få tillgång till den! Även du!

Ada Puppyheart
15 April, 2014 - 16:26

Vart kan man ansöka?

Ada Puppyheart
15 April, 2014 - 16:26

Vart kan man ansöka?

Svar: Min brevlåda haha
Lucy Westlake

Alina Bravedawn
20 April, 2014 - 16:26 / BLOGG: http://alistarstable.blogg.se

Den där klubben verkar så bra vill nog gå med där sen men inte nu !!♥


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: