» Hejdå ♥

Nu är det såhär att jag har gått och tröttnat på Starstable. Jag loggar, som ni redan vet, bara in för att göra mina G.E.D-uppdrag och för att umgås med klubben. På senaste tiden har det dock blivit så att jag inte ens orkat logga in för att vara med på event och det känns inte rätt att vara kvar i Rainbow Dragons när jag bara tar upp en plats där som annars skulle kunna tillhöra någon som faktiskt orkar anstränga sig och komma på aktiviteterna :/ så ja, jag har lämnat RD.. och jag planerar att lämna SSO för gott.
   I slutet av jullovet 2011 satt jag och Evelina Westson vid våra datorer och hade skittråkigt innan hon hittade en länk till Starstable och övertygade mig att börja spela det. Det är ett beslut jag verkligen inte ångrar, för jag har lärt mig otroligt mycket av detta oerhört beroendeframkallande spel och jag kommer aldrig glömma det jag varit med om och personerna jag mött.
 
Nu är dock min tid på Starstable över. Jag kanske loggar in lite då och då för att kolla läget och för att testa onsdagsuppdateringarna men som det ser ut nu kommer jag inte logga in regelbundet. Tack för allt! <3
 
 

» All hail the Dragonborn

Under veckan som gått har jag suttit och nördat Skyrim och därför har jag knappt varit inne på Starstable. Har inte haft någon lust att spela när det inte finns något att göra.. har stallhjälp och alla hästar i level 15, beundrad med typ allt förutom G.E.D och har tröttnat på det mesta som finns att göra i SSO.
 


Vet inte riktigt hur jag ska göra med bloggen heller hehe, det enda jag gör när jag är inne på Starstable är ju att göra G.E.D-uppdrag och vara med på event lite då och då. Inte så jättekul för er att läsa en blogg som är spammad med Skyrim-bilder och snack om Rainbow Dragons+G.E.D haha.. vad vill ni att jag ska skriva om, och borde ajg ens ha kvar bloggen? :/
 
 
 

» Klubbar

Ända sedan jag lämnade Diamond Bubbles Company för första gången har jag haft svårt för att vara med i klubbar under en längre tid. Jag har hoppat runt i olika klubbar utan att riktigt kunna bestämma mig för vilken jag vill vara i så det brukar alltid, förr eller senare, sluta med att jag går ur klubben, lever livet som klubblös ett tag och sedan hittar jag en ny klubb.. det känns bara som att jag blir uttråkad och inte passar in efter ett tag typ. Det är dock väldigt jobbigt att gå igenom den där fasen om och om igen haha, men jag tror faktiskt inte att jag kommer behöva göra det på väldigt länge. Klubben jag är med i nu, Rainbow Dragons, är liksom.. mitt hem. Hehe.
   På något sätt har jag typ alltid vetat att jag velat testa RD, enda sen jag och Alli upplöste Moon Warriors har jag gått in på RD's hemsida och tittat där lite då och då lol :$ Nu kanske ni inte är så jättebekanta med min klubbhistorik så jag skriver ner den här ↓
 
Diamond Bubbles Company>Moon Warriors>
Diamond Bubbles Company>Water Roses>Rainbow Dragons
 
Det känns faktiskt som att jag är i RD för att stanna, jag gillar hur hela klubben är uppbyggd och folket kan man verkligen inte klaga på haha :D nu blev den här texten lite längre än vad jag tänkt så jag avslutar med en fråga; vilken/vilka är den bästa ridklubben/ridklubbarna ni varit med i?