» Haha åh vad hopplöst

Som de flesta av er kanske vet är jag med i klubben Rainbow Dragons som ägs av Felicia Darkfall.
 
Väldigt manlig är han ohja
 
Trots att jag egentligen trivs superbra i RD, som klubben kallas, har mycket vänner där osv har jag börjat känna längtan efter att skapa en egen klubb. Ända sedan jag gick med i en viss klubb (varken RD eller MW, detta var för superlänge sedan!) har jag känt att jag inte kan stanna länge i en klubb utan uppehåll och pauser då och då. Tror att det berodde på att den klubbens ägare pressade medlemmarna rätt mycket och ja, det är en lång historia, men det orsakade att jag nästan alltid känner press när jag är med i en klubb. Det blir för mycket för mig i längden eller något och det slutar alltid med att jag lämnar klubben. Min och Allis förra klubb, Moon Warriors, slutade i kaos på grund av att vi inte kände att det var någon gemenskap i klubben och nu jag vill testa om jag fortfarande är lika dålig på ledarskap eller om jag har mognat nog för att driva en egen klubb typ, haha. Tänk om jag känner annorlunda om jag är klubbägare istället för en vanlig medlem liksom? Tänk om det går bra att stanna i en klubb då?
 
Jag vill verkligen inte lämna RD i nuläget så ni behöver inte bli oroliga eller något sådant lol, ville bara skriva av mig. Att skapa en egen klubb har varit en grej som snurrat runt i mitt huvud under ett bra tag nu och jag behövde lätta på trycket eller nåt..
 
 

» LIVESTREAM

Om ni inte har något bättre för er ikväll kan ni komma och lyssna på mig och Evelina Westson när vi sitter och pratar om allt och inget HAHA
 
Klicka HÄR för att komma till livestreamen!
 
 

» Levling och Daemons första championat

Igår var jag hemma från skolan och under de stunder som internet inte krånglade passade jag på att levla upp Daemon till level 15.
 
 
Tänkte debutera honom i championat senare på kvällen men det funkade ju som sagt inte hehe. Fick istället vänta tills idag och hans första start blev i Valedalechampionatet kl 13. Trots att vi hade bra konkurrans och det var rätt soligt så att man ofta fick solen i ögonen höll han sig lugn och stressade inte upp sig som en del av mina andra hästar gör innan champ, t.ex Esther och Nova.
   I början av championatet låg alla väldigt tätt intill varandra och jag och Daemon låg 5-6a. Efter en stor stock som nästan alla rev tog vi oss upp i toppen och lyckades hålla den platsen ända till slutet! :D
 
 
Har även levlat Bella både igår och idag. Igår gick hon från level 1-6 och idag från level 6-9! :D
 
Översta bilden är från igår och de två understa är från idag