» Ja, jag lever

Hej alla bloggläsare där ute som fortfarande inte gett upp hoppet om bloggen!
Min Starstable-paus gick väl inte precis så bra haha, jag kom tillbaka och började spela igen efter cirka 2 veckor. Det verkar som att jag bara behövde påminnas lite om hur mycket detta spel egentligen betyder för mig och även om jag kanske inte är lika aktiv som jag var för ett år sedan har det fortfarande en stor plats i mitt hjärta.
   Ni som följer mig på Instagram (@lucywestlake) vet redan att jag börjat spela igen men jag har väntat med att skriva ett inlägg här på bloggen och göra det riktigt officiellt att jag faktiskt är tillbaka eftersom jag faktiskt velat lite fram och tillbaka och vägt för- och nackdelar med spelandet. Fördelarna väger dock tyngre såsom det ser ut nu, vilket har lett till mitt beslut att skriva här. Om jag ska börja blogga igen har jag inte bestämt än, just nu har jag dock sagt till alla att NEJ, jag ska inte börja blogga igen, men vi får se. Börjar sakna att ha nånstans att skriva allt men vet att det blir mycket press och så eftersom många läser hehe. Vi får helt enkelt se hur det blir! :)
 
Tills vidare kan man nå mig här om man vill mig något ↓
Skype: Lucywestlake
Instagram: @lucywestlake
Transformice/bouboum: Pestlake
Star Stable Online: Lucy Westlake (skicka gärna brev, försöker hålla min brevlåda så tom som möjligt!)
Facebook: Lucy Westlake
 
Bild på min nya häst Eastborn "Esther", redigerad bild dock hihi :D
 


Wirre Weris Drake
06 Mars, 2014 - 01:42 / BLOGG: http://dragonforce.blogg.se

Kul att du kanske hittat tillbaka! Jag har perioder då jag inte alls spelar men så får jag tillbaka glädjen och börjar igen :) man behöver nog lite pauser ibland för att hitta det roliga igen

Katelyn Eveningstar aka Juliest
08 Mars, 2014 - 01:42

Wihoo!!

Emma Stardawn
09 Mars, 2014 - 01:42

YES!!!!!!! Snus är tbx i matchen skönt att ha dig tbx! ;)

Ebba Flowerstorm ♥
10 Mars, 2014 - 01:42

Åhh Lucy ;) (hahah tittat på din blogg lite då och då för ca 2 veckor sen och nu ser jag den cx) Tror jag blir en av dina söta läsare ^^ Kul att du bloggar igen!

Svar: Bloggar inte igen ju haha :)
Lucy Westlake

Alanis Moonstorm
11 Mars, 2014 - 01:42 / BLOGG: http://alanismoonstorm.tumblr.com/

Inte ska du känna press inför att behöva prestera inför oss läsare. Använd bloggen som ett ställe att skriva av dig om du behöver en sådan plats och skit i om den blir inaktiv när du tar spelpaus(man behöver sådana ibland). Fokusera på att ha så roligt du bara kan!

Anonym
13 Mars, 2014 - 01:42

MEN KOMIGEN!bestämm dig!!!!!!!!!!!!! -.--.- ska du stanna eller spela stanna spela komigen unge! -.-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: