» Vad hände med Rökarn?

Ni minns väl min bruna tigrerade appaloosa Smokecloud? Ja, varför är han inte med på min nya design?
 
 
Det är såhär att jag har gått och sålt honom pga att jag inte ridit honom aktivt på nästan två månader och trots att hästön äntligen infunnit sig kände jag att Rökarn inte riktigt platsade i mitt stall mer. Istället för att låta honom ruttna på en ö någonstans långt borta bestämde jag mig för att sälja honom istället så att han kan bli bättre omhändertagen av någon annan än vad han blev av mig hehe! 
   Vem tog hans plats i stallet då? Jo, det gjorde den lilla arabflickan Esther. Hennes fullständiga namn är Eastborn, och för att vara ärlig tyckte jag inte att det namnet var sådär jättepassande i början eftersom jag redan har en häst vid namn Northborn, men när någon i klubbchatten fick en snilleblixt och sa "nämen hon kan ju kallas för Esther?" var jag fast. Namnet Esther får mig att tänka på engelskans "easter" vilket betyder påsk och en massa gula, orange och röda färger, och jag anser att Esther har lite av de färgerna i sin päls haha.
 


Wirre Weris Drake
15 Mars, 2014 - 14:31 / BLOGG: http://dragonforce.blogg.se

Jag klarar inte heller av att skicka iväg en häst på ön bara för att behålla den för att jag kan, jag har hellre hästar i mitt stall som jag verkligen känner att jag vill behålla :)

SamAkaSanta
17 Mars, 2014 - 14:31 / BLOGG: http://Samanthacrazydawn.blogg.se

DEE VA JAAAG SOM KOM PÅ NAMNET ESTHEEEER!!!

Svar: Jahaaa :D
Lucy Westlake


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: