» Jag lever

Hej.
Det var ett tag sedan jag senast skrev här och jag har haft mina anledningar till att vara inaktiv, men nu är det sommarlov och jag har faktiskt börjat spela lite smått igen. Anledningen till varför jag skriver är helt enkelt för att jag kände för det hah. Jag har saknat att ha någonstans att skriva ner mina känslor och upplevelser i detta spel men jag vet att jag inte kommer ha tid att blogga när jag börjar skolan igen till hösten så jag tänkte bara passa på att göra ett inlägg nu och skriva av mig lite.
 
 
En sak jag har märkt med Star Stable är hur mycket folk det faktiskt har blivit på servern jag befinner mig på, Air Star. Massa folk jag umgåtts med förut, som jag varit medlem i klubbar tillsammans med och liknande, har slutat och nya personer har tagit deras platser på servern. Allvarligt talat, om jag tittar på topplistorna på alla lopp känner jag knappt igen någon. Ibland kan det hända att det är någon jag sett ett par gånger som lyckats ta sig dit, men listorna är ofta täckta med namn jag inte känner igen. Det är samma sak i championatgrupper och i globalchatten. Om jag ska vara helt ärlig så saknar jag faktiskt "gamla" Star Stable rätt så mycket och folk jag har pratat med om det håller med mig.
 
 
These days finns det ett fåtal stora klubbar, alla rider quarterhästar, ingen hänger i Dinodalen, hälften av alla stora bloggar har stängts ned och alla har Instagramkonton. Det får mig att sakna dagarna då man gjorde alla blåa uppdrag bara för att man tyckte det var kul att spela, när man stannade upp länge på nätterna bara för att tävla grupptävlingar med sina kompisar och när höjdpunkten på ens vecka var onsdagsuppdateringen. Men.. är det rätt att sakna det? Är det okej om jag saknar ett gammalt beroende? Star Stable för mig innebär trygghet och vänskap, eller det gjorde iallafall det förut. I dagsläget har jag vänner och en pojkvän IRL men jag lyckas ändå inte kväva min nostalgi över hur allt i spelet var förut då man levlade sin häst innan skolan och blev jätteglad när man fick besöksrekord på bloggen.
 

I dagsläget spelar jag Star Stable för att få upp mitt rykte med alla fraktioner och levla klart alla mina hästar. Jag planerar att fortsätta spela under sommarlovet när jag har tid och lust, men jag har ingen aning om hur jag kommer göra när gymnasiet börjar igen (24 augusti). Det håller mig tillbaka just nu, för jag skulle gärna vilja gå med i en klubb etc och skaffa lite nya människor att prata med men det känns helt enkelt inte rätt när jag kanske inte spelar alls när skolan börjar. Vi får helt enkelt se.
 
 
 


Stella Bluewater
16 Juli, 2015 - 20:33

Jag förstår såklart om du vill gå med i en större klubb men Silent Woods står öppen om du vill prova!:) vi har inte höga event krav och vi har fantastiskt bra gemenskap tycker jag:)
Bara om du vill såklart ;) de flesta i Sw är lite pratglada så du lär ju hitta vänner där om du inte hittar ngn bättre klubb:)
Hoppas det inte låter som om jag överdriver eller fjäskar! Det menar jag verkligen inte <3 lycka till i höst! Hoppas jag får se dig i sso snart igen! Saknat dig <3

Bianca Riverforest
26 Juli, 2015 - 20:33

Hejsan Lucy!
Jag känner igen mig i vad du har skrivit och jag tog en ganska lång paus nu i sommar. Jag håller med dig om allt du har skrivit och jag saknar den gamla servern oxå, även om jag aldrig hade någon å vara med och så. (Är väldigt mycket ensam, både då och nu) Jag har spelat i snart tre år, men jag tycker inte att det är detsamma å spela nu som då. För att det var inte lika komplicerat då som nu, de fåtal stora klubbar som finns kvar nu måste man göra ansökningar till och vänta ett år på att få komma in, men jag håller med dig totalt om allt du skrivit! :)
/Bianca

Colette Swordhill
07 Juli, 2015 - 20:33

Hej Lucy!
Även jag håller med dig om allt det du skrivit.
För ett år sedan då jag började spela sso hade jag massor av vänner! Men jag tog en paus från spelet i en månad och helt plötsligt var alla mina vänner borta :c Nu har jag dock en klubb på server 3 med ett härligt gäng medlemar! :D

Ha det så bra och lycka till i höst! :D

Anonym
08 Juli, 2015 - 20:33

Jag håller med dig helt! Tycker det var mycket bättre för innan alla började hoppa mellan det olika serverna...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: