Lucys memoarer, del två: 2013

Januari 
Efter jag fått fira mitt första (andra?) nyår i Star Stable var det då dags för 2013. I början av året var jag med i Jens klubb DBC. Star Stable släppte även druiduppdrag, som alla andra tyckte var skitkul förutom jag. Jag minns att jag tyckte de var otroligt dryga och jobbiga, och jag var så himla glad när jag äntligen var klar med dem. Nu i efterhand sitter jag dock och undrar när nästa dagliga-druid-uppdrag-bomb slår ner på Jorvik.. för jag saknar dem. Jag är en förvirrad varelse.

 
En grej jag gillade starkt med juluppdragen 2012 var renen man kunde förvandla sin häst till i slutet. Det var helt gamebreaking för mig. Min häst blev en ren? Eller blev min ren en häst? Amazing. Jag red omkring på renen så ofta och så länge jag bara kunde. Hans namn var Rune och han var vacker och perfekt.

 
Jen försökte även ta ut skilsmässa för första gången under januari månad. Det gick inte bra. För henne. Istället gick hon och var otrogen med Emilia Moonpaw som otroligt nog fick sitt smeknamn Pawie ungefär vid den här tiden.


Mitt i månaden slog vi vad om någonting, jag minns inte riktigt vad (jag tror det hade något med tysklands-turk-lindorna att göra), men jag förlorade uppenbarligen eftersom jag var tvungen att byta till det hemskaste håret i Jorvik. Har fortfarande flashbacks, det var inte en trevlig vecka det där.

 
Februari
Februari infann sig, och med februari infann sig de nattliga grupptävlingarna. Under nätterna på helgerna sprang vi alla omkring som små galningar i våra gula och rosa jackor. Tänka sig att det var en av dem enda tävlingsjackorna som fanns då..

 
Eftersom Jen försökte ta ut skilsmässa hela jävla tiden bestämde vi oss även för att förnya våra löften. 


Våra äktenskapsproblem slutade dock inte för det, för nu var det min tur att vara lite otrogen. Jag menar, jag och Ruth har ju alltid haft en lowkey romans mellan oss. Det var på tiden att den avslöjades.


Alli passade även på att gifta sig med Rebecca Darkfield, även fast hon alltid kommer vara min sidehoe innerst inne. Det vet väl alla.

 
Det viktigaste som hände under 2013 var nog alla gånger jag vann över Ruth i championat. Aldrig har jag känt mig så viktig och gudalik som då. Hybrisen var så stark att jag fortfarande känner av den. Vackra ögonblick, det där.

 
Mars
I Mars kunde man (äntligen) köpa sin starthäst haha. Lite wierd att det tog Star Stable så länge att släppa dem uppdragen, och de var väl inte precis viktiga, men de var väl "symboliska" på något sätt. Vi äger ju alla andra hästar vi har, även om hästfunktionen inte riktigt infunnit sig i spelet vid den här tidspunkten.

 
Förövrigt härjade grafikbuggen under hela Mars månad. Den fick allt att se rent ut sagt hemskt ut, speciellt hästarna och ryttaren, men även miljön. Allt blev suddigt och såg klumpigt ut, inte alls som det jag var van vid. Tacka gud att vi kom på hur man fixade den innan Star Stable kom på det, för jag minns att det tog alldeles för länge för dem.

 
Stafetten i DBC mot andra klubbar ägde rum under Mars. Det är en av eventen i DBC jag kommer ihåg tydligast. Vi var ett gäng som kvalificerade oss till stafettlaget genom uttagningar. Tillsammans tränade vi nästan dagligen sträckorna över Jorvik som vi skulle springa på tävlingsdagen då vi skulle tävla mot andra klubbar i Jorvik. Dagen kom och vi låg inte så bra till efter de första sträckorna. Jag och Ruth skulle springa dem sista två, och det slutade med att vi sprang ikapp så att klubben kom på en andra plats efter klubben Rainbow Dragons.

 
April
April var en viktig månad. Jag och Alli skapade klubben Moon Warriors, då jag gått ur DBC. Vi kände att det var dags för ett nytt kapitel i vår Star Stable-historia och att skapa en klubb verkade som en lysande idé just då.

 
Ett av mina favoritminnen i spelet hände under april 2013. Jag fick nämligen bli testryttare inför hästfunktionen. Star Stable valde ut ett par få ryttare på svenska Air Star-servern som fick 5000 Star Coins var, och möjligheten att köpa nya hästar ett par dagar innan alla andra för att testa buggar. Det var då jag köpte Airdancer "Arne", som jag fortfarande äger idag, Daydreamer "Daemon" som jag sålde för att sedan köpa tillbaka något år senare, Eveningstar "Evert" som såldes några dagar efter köpet och Firewarrior "Firren" som såldes när Frieserhästarna gjorde sitt intåg i spelet.

 
Senare köpte jag hästen Supernova, som var en av mina favorithästar väääldigt länge. Hon såldes dock när den cremellofärgade morganhästen kom till spelet, som står i mitt stall idag. Av någon anledning ville jag inte ha två Akhal teké-hästar i stallet, och jag tyckte morganhästarna hade finare rörelser.

 
Maj
Under maj månad hängde jag och Alli mycket med folk från engelska servern, bland annat Anastasia Eveningstar. Det blev mycket grupptävlingar, och jag blev mer fokuserad på tävlingar i allmänhet under den här tiden.

 
Jag var lite sugen på att flytta till engelska servern där ett tag, på grund av rykten att konkurrensen i tävlingarna var svårare där.En av mina nyfunna engelska vänner erbjöd sig att låna ut sitt konto, och det visade sig att jag inte alls tyckte det var svårare där - snarare tvärtom. Min lust att byta server dog ganska snabbt efter det.

 
Juni
Maj var en rätt händelselös månad, då jag hade mycket i skolan och inte hade möjlighet att vara inne så ofta som jag skulle velat. I juni var jag dock inne desto mer, eftersom jag hade sommarlov. Jag och Tania Silverwater, även kallad Tai, dygnade och skypade ofta och varje gång käkade jag nudlar med kycklingsmak.. 

 
Jag och Alli ägde även fortfarande Moon Warriors. Vi hade event tillsammans flera gånger i veckan, vilket visade sig vara ett väldigt stressigt jobb eftersom klubben hade 50 medlemmar (maxantalet) nästan hela tiden.

 
Juli
I Juli valde vi att upplösa klubben. Det blev för mycket för oss båda. När vi haft klubben i två dagar hade vi redan 70 personer som stod i kö för att få gå med. Vi upplevde även att folk endast ville gå med för att vara med mig och Alli, och inte för att skapa en gemenskap i klubben. 

 
Under sommaren bestämde jag mig även för att ta i tag med alla ryktesfraktioner. Jag blev beundrad med A.A.E. och fiskeklubben i Gyllenåsarnas Dal. Än idag ser jag till att hålla mina rykten i bra skick, eftersom man missar massa uppdrag om man inte är beundrad/så högt rykte som man kan bli i en viss fraktion.

 
Jag lekte även lite hästhandlare under sommaren då jag inhandlade massa hästar, blev less på dem och sedan sålde jag dem igen. Kan ju tillägga att under den här tiden tog det ca 24-25 dagar att levla en häst till level 15. Vad höll jag på med, kan man ju fråga sig själv.. 

 
Augusti
Jag gick med i DBC igen i Augusti, sen var det kullåknings-VM på berget Åke som jag tyvärr inte har några bilder ifrån. Hänvisar till Sprillans Nya Nyheter nummer 4. Förutom det fyllde jag år och lära känna Emelie Silverhaven, som senare skulle komma att bli en nära vän och klubbägare till en klubb jag gick med i senare under året - Rainbow Dragons.


September
Hela september stod i princip jag och alla jag kände vid den ofärdiga bron till Skördebygden, även kallat Södra Jorvik på den här tiden. Aldrig har jag längtat efter en uppdatering så mycket. Jag missade ju halvt all hype inför Gyllenåsarnas Dal eftersom jag befann mig långt uppe i norra Norrland utan tillgång till en dator, och sen var jag inte maxlevel heller så jag fick inte tillgång till dalen på en gång. Den här gången var jag dock redo för Skördebygden!

 
Oktober
I oktober kom äntligen Skördebygden till spelet. Jag och Alli gick in tillsammans, bless her soul för hon väntade på mig i nån timme så att jag skulle hinna hem från skolan så vi kunde påbörja äventyret tillsammans. Först tänkte jag skolka från skolan den dagen, ajaj, men det gjorde jag inte för jag var en duktig elev. :D

 
Jag gick även med i Amanda Lightfields klubb Water Roses i Oktober. Manda blev också en nära vän till mig, och ett kort tag var jag någon slags ridlärare i WR. Det varade inte länge, men det var en kul tid. Jag kände mig dock aldrig 100% hemma, vilket var tråkigt.

 
Det var även i sin ordning att fira Star Stables födelsedag samt Halloween. Nu, i skrivande stund, är jag väldigt less på födelsedagsuppdragen samt Halloween-uppdragen som återkommer varje år, men 2013 var jag fortfarande ung och full av livslust. Jag redigerade tillochmed en bild i Star Stables ära.

 
November
I November kände jag att det var dags för ett klubb-byte igen. Denna gången bar det av från Water Roses till Rainbow Dragons, som förutom DBC är min favoritklubb genom tiderna. Detta beror till stor del på att klubben var väldigt tävlingsinriktad av sig. Rainbow Dragons ägdes av Felicia Darkfall "Calle" och Emelie Silverhaven "Emlan".

 
December
December kom till Jorvik tillsammans med snön. Rune var tillbaka! Denna gången även i form av Jultomtens följeslagare - detta var året då julbestyren i Jarlaheim debuterade, bland annat med uppdraget "En magisk julnatt".

 
Ett minne för (Star Stable)livet var hästivalen i Rainbow Dragons. Det var en tävling i ponnygalopp, dressyr, stilhoppning och på Firgroves terrängbanor. Jag trodde verkligen att jag och mina stackars springare gjort dåligt ifrån oss, men det visade sig att jag blivit placerad i varje gren. Därför är det ett väldigt ljust och positivt minne för mig, som jag kommer ihåg väl än idag.

 
Efter 2013 tog jag en paus i spelandet.

Del ett av mina memoarer hittar du här
Del tre av mina memoarer hittar du här

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: